10.10.12

Ανακοίνωση για εγγραφές μελών


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ανοικτή γενική συνέλευση – πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ναυπακτίας, την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας.
Η αίθουσα γέμισε από φίλους του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ και μετά την ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την πολιτική κατάσταση αλλά και την πορεία προς την πανελλαδική συνδιάσκεψη για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ακολούθησε συζήτηση και εκφράστηκαν απόψεις και προβληματισμοί αλλά και η σταθερή θέληση να σταματήσουμε την διάλυση της χώρας και της κοινωνίας, να ακυρωθούν οι αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές και τα πρωτοφανή οριζόντια μέτρα που οδηγούν το λαό στη φτώχια και την ανεργία.

Επίσης ορίστηκε προσωρινή εννεαμελής επιτροπή που θα έχει την ευθύνη της τοπικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ναυπακτίας μέχρι την οριστικοποίηση των μελών και την εκλογή κανονικής επιτροπής.
Στην πορεία για την συγκρότηση του νέου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ξεκίνησαν και οι εγγραφές μελών οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι να καθοριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής των διαδικασιών εκλογής αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση εγγραφής εδώ, και να την αποστείλουν στο email μας: syrizanafpaktias@gmail.com ή να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε τρόπο για να την παραλάβουμε.
Σε κάθε περίπτωση η αίτηση θα επαληθευτεί προσωπικά από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.
Η προσωρινή επιτροπή ήδη συνήλθε και εξέτασε τους τρόπους λειτουργίας της και έκανε έναν πρώτο σχεδιασμό δράσεων και πολιτικών εκδηλώσεων στην περιοχή Ναυπακτίας.
Προσωρινά υπεύθυνος συντονισμού ορίστηκε ο Δημήτρης Δούρος.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
Τηλ.: 6947722300, 6944779383

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου